Album Foto
STANDARD

de la

39.60 €

vezi detalii mai jos

Album Foto
PLUS

de la

57.70 €

vezi detalii mai jos

Album Foto
PRO

de la

70.00 €

vezi detalii mai jos

REVISTA
Foto

de la

26.60 €

vezi detalii mai jos

Bucura-te de amintirile tale cu aceste albume de calitate!!!

alege tema care ti se potriveste

selecteaza fotografiile

comanda albumul

Despre noi

Agentia Dan Design activeaza in domeniul productiei publicitare din 1995. In aceasta perioada am acumulat o mare experienta pentru a realiza o gama larga de produse personalizate necesare in activitatile de promovare a imaginii oricarei firme.

In perioada 2009-2010 Agentia Dan Design a demarat un program de innoire si diversificare a utilajelor de productie prin achizitia de masini de tipar digital color si alb negru, utilaje de finisare: taiere, capsare, plastifiere, brosare cu termoclei, montat spira metalica etc. In acest moment avem cele mai performante echipamente, avem o echipa profesionista cu peste 15 ani experienta in domeniu si preturi competitive, ceea ce ne recomanda ca un partener ce poate satisface toate nevoile dvs.

O afacere de succes are nevoie de o imagine de succes. De aceea oferta noastra include produse tipografice (cataloage, pliante, brosuri, afise, agende, calendare, etichete, tipizate etc.), materiale de “stricta publicitate” (carti de vizita, foi cu antet, mape, ecusoane), plicuri inscriptionate (si servicii de mailing, billing etc.), pungi si sacose inscriptionate (din hartie sau din polietilena de joasa sau inalta densitate), decoratiuni interioare (decor camere copii, decor interior pe diverse teme, inscriptionari interioare), albume foto (print digital album foto personalizat), marketing personalizat (o gama variata de produse personalizate perpics).

O parte a produselor oferite si preturi informative le gasiti la pagina Materiale prezentare.

Portofoliul nostru este compus din companii nationale si multinationale cu care am cladit de-a lungul timpului o relatie de lunga durata bazata pe incredere, experienta know-how si calitatea produselor oferite.

Rapiditatea este una din calitatile pentru care clientii aleg tiparul digital, tocmai de aceea nu neglijam deloc acest aspect. “Fast forward your business” este sloganul nostru si de aceea livram majoritatea produselor in 24 de ore in Bucuresti si in 48 de ore pe teritoriul tarii (oferta valabila in anumite conditii)

Din martie 2011 te asteptam in noul nostru sediu din str. Delea Noua nr 36, sector 3, unde am pus la punct un centru media pentru servicii de print digital. Oferim clientilor nostrii preturi promotionale plus un sistem de bonusuri. Comenzile se pot face la sediul nostru, la sediul dvs. prin fax sau prin e-mail, sau direct pe site: contact@ddesign.ro.

Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice informatii considerati necesare si va asigur ca vom veni in intampinarea cererilor Dvs. ulterioare cu maximum de seriozitate si profesionalism.

Cu deosebit respect, Echipa Agentiei Dan Design